Tilmeldingen er åben: Køb din billet til Startup’21 nu!

09-09-2021

Går du med en iværksætter i maven? Mangler du den helt rigtige sparring, der kan sætte gang i dit iværksættereventyr? Eller vil du vækste din startup-virksomhed? Så er det nu, du skal slå til og sikre dig din billet til Startup Summit Odense’21.

Skal du med, når det fynske iværksættermiljø mødes på Nature Energy Park den 9. – 10. november?

Nu kan du få fingrene i en af de eksklusive billetter til Startup Summit Odense’21 – der bliver kun frigivet 300 billetter per dag.

Billetten giver adgang til en dag spækket med events og tiltag som foredrag, talks, udstilling, pitch audition, matchmaking og networking. Programmet er skræddersyet for at sikre, at du som iværksætter eller startupvirksomhed kan finde præcis den sparring, viden og inspiration, der kan styrke dit videre forløb.

Kun for gæster: Vind rådgivning, mentoring og pitchtræning
Som gæst til Startup’21 får du en helt unik mulighed for at deltage i konkurrencen om 14 dages rådgivning, mentoring og pitchtræning ved Tanken16, Visti Unlimited, SDU RIO, Odense Iværksætterservice m.fl.

Derudover vinder du også en plads til StartOB Investor Pitch, hvor du får en enestående chance for at pitche foran fem topprofessionelle investorer.

OBS: Tilmelding til Pitch Audition skal tilvælges under registrering til Startup Summit Odense’21. Det er kun gæster ved Startup’21, der kan deltage i konkurrencen. Skal du deltage? Så tilmeld dig allerede nu – der er kun 30 ledige pladser til den eksklusive Pitch Audition. Læs mere om Pitch Audition her.

Se hele programmet her

Køb din billet her!

Book en stand

Book din stand til Startup Summit Odense’21.

Opbygget stand på 6 m²…………………………………: Kr. 14.500 ekskl. moms

Prisen inkluderer:

• Gratis adgang samt fuld forplejning for op til 2 personer på standen
• 1 stk. 230V strømstik, skranke, samt halvvæg mod nabostand
• Logo/link til egen hjemmeside på startupsummitodense.dk
• Optagelse i event app
• Mulighed for 1-1 møder med kunder

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson