Talks på Startup’21: Inspiration i øjenhøjde

10-11-2021

Hele 8 stærke personligheder og garvede erhvervsfolk delte onsdag ud af deres erfaringer og visioner til Talks på Startup Summit Odense’21. Anne Mejdal fik en snak med fire spændende mennesker, hvor der var fokus på succeshistorier med jordforbindelse.

Formatet var afslappet og helt nede på jorden, da Startup Summit Odense’21 inviterede til Talks på eventets anden og sidste åbningsdag.

Her kunne besøgende opleve Anne Mejdal, direktør i Visti Unlimited, og Johnny Killerup, CEO hos Converzion, i spændende samtaler med i alt otte interessante og vidt forskellige personligheder. Fælles var, at de otte interviewpersoner kunne levere spændende og anderledes input til iværksætteri og forretningsudvikling.

En uformel samtale med begge ben på jorden
Hvordan vækster en virksomhed fra 3 til 30 medarbejdere på bare 3 år? Hvordan er det gået vinderen af Odense Iværksætterpris 2020? Det – og meget andet – kom snakken ind på, da Anne Mejdal havde inviteret fire spændende mennesker til en uformel samtale midt i eventets udstilling:

– Det har været vigtigt for mig at invitere nogle inspirerende mennesker med, og dem har vi heldigvis mange af ude i kontorfællesskabet hos Visti Unlimited. Så det har været en kunst at begrænse mig, fortæller Anne Mejdal.

I sine fire Talks var det vigtigt for direktøren at give de besøgende mulighed for at blive inspireret i øjenhøjde, så de både kunne få gode input med hjem, men samtidig også kunne genkende sig selv i iværksætternes mål og erfaringer.

– Når du tager herud for at få inspiration som iværksætter, så er det vigtigt, at du kan møde nogen, der er samme sted på rejsen, som du selv er. Spændende mennesker, som du kan identificere dig med, og som det kan være nemmere at henvende sig til bagefter, hvis du søger et godt råd. Så får vi lige det hele lidt mere ned på jorden i stedet for, at vi kun hører de store, vilde succeshistorier, som ofte er imponerende, dog knap så nemme at genkende sig selv i, slutter Anne Mejdal.

Læs mere om Talks på Startup’21 her.

Talks på Startup’21: Fokus på vækst, dataindsamling og robotter

Book en stand

Book din stand til Startup Summit Odense’21.

Opbygget stand på 6 m²…………………………………: Kr. 14.500 ekskl. moms

Prisen inkluderer:

• Gratis adgang samt fuld forplejning for op til 2 personer på standen
• 1 stk. 230V strømstik, skranke, samt halvvæg mod nabostand
• Logo/link til egen hjemmeside på startupsummitodense.dk
• Optagelse i event app
• Mulighed for 1-1 møder med kunder

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson