Skal du også udstille på Startup’21?

01-10-2021

Flere spændende virksomheder har allerede booket deres stand til Startup Summit Odense’21 – mød blandt andet StartOB, Erhvervshus Fyn og Frie Selvstændige. Skal du også udstille på Odenses helt nye iværksætterevent?

Mød hele det fynske iværksættermiljø, når Startup Summit Odense løber af stablen på Nature Energy Park til november. Startup’21 er et nyt stort initiativ inden for iværksætteri – med et helt særligt fokus på de fynske iværksættere og startup-virksomheder.

– Som udstiller på Startup Summit Odense får du mulighed for at komme i direkte dialog med omkring 600 iværksættere – og dermed 600 potentielle kunder, siger Katarina Fruerlund Deylami, Business Unit Manager ved Startup Summit Odense.

Mød den fynske fremtids store potentiale
Allerede nu har flere store virksomheder booket en stand, og besøgende kan blandt andet se frem til at netværke med Odense Iværksætterservice, Erhverv+ Fyn, StartOB, BDO, Erhvervshus Fyn, Vækstfonden, Innovationsfonden, Tanken16, Coworking Plus, WebCRM, Syddanske Forskerparker og Frie Selvstændige.

– Frie Selvstændige udstiller på Startup Summit Odense, da vi gerne vil støtte op om iværksætteriet og entreprenørskabet på Fyn. Vi ser iværksætteriet som en vigtig vækstkilde for Fyn, fortæller Claus Jeppesen, erhvervskonsulent hos Frie Selvstændige.

– Er du en del af det fynske iværksættermiljø? Så må du ikke gå glip af det her event. Det er her, du møder den fynske fremtids store potentiale – og potentialet møder dig, slutter Katarina Fruerlund Deylami.

Skal du være en del af Startup Summit Odense’21? Book din stand og mød de fynske iværksættere og startup-virksomheder ansigt til ansigt i et kreativt og innovativt miljø. Har du spørgsmål? Så kontakt os her.

Se listen med udstillere her.
OBS: Hold øje med siden – der kommer hele tiden nye udstillere til.

Startup Summit Odense’21
Nature Energy Park den 9. – 10. november 2021.

Book en stand

Book din stand til Startup Summit Odense’21.

Opbygget stand på 6 m²…………………………………: Kr. 14.500 ekskl. moms

Prisen inkluderer:

• Gratis adgang samt fuld forplejning for op til 2 personer på standen
• 1 stk. 230V strømstik, skranke, samt halvvæg mod nabostand
• Logo/link til egen hjemmeside på startupsummitodense.dk
• Optagelse i event app
• Mulighed for 1-1 møder med kunder

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson