Pitch Audition

Vind 14 dages rådgivning, mentoring og pitchtræning!

Som gæst til Startup Summit Odense’21 får du en helt unik mulighed for at deltage i konkurrencen om 14 dages rådgivning, mentoring og pitchtræning ved Tanken16, Visti Unlimited, SDU RIO, Odense Iværksætterservice m.fl. Derudover vinder du også en plads til StartOB Investor Pitch, hvor du skal pitche foran fem professionelle investorer.

Læs videre og se, hvordan konkurrencen udfolder sig.

OBS: Det er kun gæster ved Startup Summit Odense’21, der kan deltage i konkurrencen.

Trin 1 – Pitch Audition ved Startup Summit Odense’21
Der afholdes Pitch Audition ved Startup Summit Odense den 9. november kl. 13.00 – 15.00 på Nature Energy Park.

Som deltager får du to minutter til at pitche din virksomhed foran en jury bestående af fem eksperter samt de øvrige gæster ved eventet. Det er op til juryen at vurdere, om du går videre til Trin 2. Din pitch behøver ikke den store forberedelse – du får en mikrofon stillet til rådighed og kan ikke gøre brug af præsentationer, plancher eller lignende.

Juryen består af:

  • Anne Mejdal, CEO, Visti Unlimited
  • Claus Madsen, salgschef, OB
  • Johnny Killerup, partner, Tanken16
  • Lene Høxbro Larsen, iværksætterkonsulent, Odense Iværksætterservice
  • Roy Lemminger, forretningsudvikler, Syddansk Universitet

Husk at tilmelde dig Pitch Audition, når du tilmelder dig Startup Summit Odense’21. OBS: Der er kun 30 pladser til Pitch Audition, så skynd dig!


Trin 2 – Elevator Pitch med prisuddeling under Odin Award
Gik du videre fra Pitch Audition på Nature Energy Park? Så er næste trin i konkurrencen levering af en forberedt Elevator Pitch på DOK5000 i Odense.

Du skal levere en 10 minutter lang Elevator Pitch foran en professionel jury, og du har mulighed for at gøre brug af en præsentation, plancher eller lignende.

I alt kåres 5 virksomheder som vindere af konkurrencen og de 14 dages træningsforløb samt muligheden for at pitche foran 5 professionelle investorer ved et StartOB Investor Pitch event.

Konkurrencen løber af stablen den 11. november kl. 12.30 – 14.30, og prisoverrækkelsen finder sted på DOK5000 under Odin Award.


Trin 3 – 14 dages træningsforløb
De 5 vindere vil i perioden den 12. – 26. november gennemgå et forløb med rådgivning, mentoring og pitchtræning ved Tanken16, Visti Unlimited, SDU RIO, Odense Iværksætterservice m.fl.

I løbet af de 14 dage vil de 5 vindere blandt andet blive klædt på til at kunne pitche foran 5 professionelle investorer ved den store finale på Nature Energy Park.


Trin 4 – Den store finale: StartOB Investor Pitch
Fyns største erhvervsnetværk, StartOB, er vært ved den store finale, der afholdes på Nature Energy Park den 28. november.

De fem vindere skal her pitche foran fem professionelle investorer, der vurderer, om de ønsker at investere i vindernes virksomheder.

Den store finale finder sted i forbindelse med fodboldklubben OB’s sidste hjemmebanekamp. Der tages forbehold for, at datoen kan ændres.

Book en stand

Book din stand til Startup Summit Odense’21.

Opbygget stand på 6 m²…………………………………: Kr. 14.500 ekskl. moms

Prisen inkluderer:

• Gratis adgang samt fuld forplejning for op til 2 personer på standen
• 1 stk. 230V strømstik, skranke, samt halvvæg mod nabostand
• Logo/link til egen hjemmeside på startupsummitodense.dk
• Optagelse i event app
• Mulighed for 1-1 møder med kunder

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson