Pitch Audition: Stærkt hold af investorer står klar i finalen

11-10-2021

Når finalen af Startup Summit Odenses Pitch Audition løber af stablen i slutningen af november, er det et helt exceptionelt hold af investorer, der står klar til finalisternes sidste og vigtigste pitch.

Hvad siger du til muligheden for at pitche din forretningsidé til fem af Fyns største erhvervsfolk?

Vinderne af årets Pitch Audition ved Startup Summit Odense’21 får denne helt enestående mulighed: Pitch din idé for fem topprofessionelle investorer, der står klar til at investere i netop din virksomhed.

De fem investorer, som finalisterne skal imponere, er:

  • Esben Hallundbæk Østergaard, CEO og Co-Founder af REInvest Robotics
  • Thomas Visti, ejer og bestyrelsesformand i Visti Unlimited
  • Torben Frigaard Rasmussen, bestyrelsesformand og/eller investor hos Cardlay, Retail Internet, Economic, Umbraco, Visiolink, Calwin, Bankingcircle m.m.
  • Helge Munk, partner hos QuadSAT, Morningscore, Lorez Technology, KVIKNET, Bloomit and budget123
  • Niels Thorborg, koncernchef i og ejer af 3C Holding samt bestyrelsesformand i Odense Sport & Event

Investor Torben Frigaard Rasmussen ser frem til finalen, og han har store forventninger til både finalisterne og de resterende investorer:

– Den 28. november ser jeg meget frem til at blive præsenteret for nogle interessante investeringscases og fremragende pitches, og naturligvis også til at opleve synergien med de øvrige investorer. Det er første gang, at vi alle fem er samlet – så det bliver stort.

Fem fynske succeshistorier klar til at investere
De fem fynske investorer kommer med fem forskellige baggrunde, men fælles er, at de alle har et imponerende bagkatalog. Ifølge Katarina Fruerlund Deylami, Business Unit Manager hos Startup Summit Odense, er det et helt exceptionelt hold, der møder de fynske iværksættere og startup-virksomheder i finalen:

– Vores fem fynske investorer har alle været igennem et liv som iværksættere og entreprenører. De har imponerende karrierer bag sig, og deres store erfaring gør, at de har en helt unik evne til at spotte gode idéer og muligheder. Derfor glæder vi os meget til at se, om finalisterne kan gøre indtryk og gå derfra med en god – og måske endda livsforandrende investering.

– Barren er sat højt. Det er en once in a lifetime chance, at disse fem investorer sidder og vurderer, om de vil investere i din idé. Det bliver spændende at opleve – og måske de endda bliver nødt til at kæmpe om finalisternes gunst? slutter Katarina Fruerlund Deylami.

 

Få chancen for at levere dit livs pitch
Skal du være en af de fem finalister, der får chancen for at levere dit livs pitch foran investorerne, når Fyns største erhvervsnetværk, StartOB, er vært ved den store finale, der afholdes på Nature Energy Park den 28. november?

Pitch Audition konkurrencen består af 4 trin, og første præmie er 14 dages rådgivning, mentoring og pitchtræning, der klæder de 5 vindere på til at kunne pitche foran de 5 professionelle investorer ved den store finale på Nature Energy Park.

Læs mere om Pitch Audition her.

Book en stand

Book din stand til Startup Summit Odense’21.

Opbygget stand på 6 m²…………………………………: Kr. 14.500 ekskl. moms

Prisen inkluderer:

• Gratis adgang samt fuld forplejning for op til 2 personer på standen
• 1 stk. 230V strømstik, skranke, samt halvvæg mod nabostand
• Logo/link til egen hjemmeside på startupsummitodense.dk
• Optagelse i event app
• Mulighed for 1-1 møder med kunder

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson