Nyt event samler det fynske iværksættermiljø

28-06-2021

Når Startup Summit Odense’21 for første gang løber af stablen den 9. – 10. november 2021 på Nature Energy Park i Odense, er det med de helt store forventninger!

Katarina Fruerlund Deylami er Business Unit Manager i Odense Sport & Event og en af kræfterne bag den helt nye messe, der søger at løse en lang række udfordringer for start- og scaleup-virksomheder på Fyn.

– Der er rigtig mange gode tilbud til fynske iværksættere inden for rådgivning, finansiering, kontorpladser, netværk og meget andet. Men som iværksætter kan det være svært at finde vej i den store jungle af muligheder. Vores ambition er at samle de mange gode tilbud under samme tag, så eventet bliver iværksætternes dør ind til de mange muligheder, forklarer hun.

To intense dage i iværksætteriets tegn
Startup Summit Odense’21 er to dage spækket med lærerige og inspirerende oplæg, udstilling med stærke tilbud fra organisationerne i det fynske iværksættermiljø, mulighed for at booke 1:1 møder med rådgivere, Pitch Audition – og ikke mindst masser af netværk.

Odense Sport & Event er arrangør af eventet med Odense Iværksætterservice, SDU RIO, StartOB, Tanken16 og Visti Unlimited som partnere.

– Uanset om du går med tanker om at starte som iværksætter, eller du allerede er direktør i en startupvirksomhed, så håber vi, at du vil lægge vejen forbi messen. Du vil gå hjem både med konkrete værktøjer og gode idéer til at komme videre med din virksomhed – og du vil helt sikkert have fået nye, spændende relationer, fortæller Katarina Fruerlund Deylami.

Vil du høre mere om muligheden for at udstille til Startup Summit Odense’21? Så kontakt Katarina Fruerlund Deylami, Business Unit Manager, Odense Sport & Event på mail kfd@ose.dk eller tlf. 61394880.

Vil du være et skridt tættere på at få en billet til eventet? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked direkte i din mailboks, når registreringen åbner i august.

Følg også med på Facebook og LinkedIn.


Fakta
Startup Summit Odense er en del af Odense Iværksætterfestival 2021
Tid: 9. – 10. november 2021 kl. 9.00 – 16.00
Sted: Nature Energy Park i Odense

Book en stand

Book din stand til Startup Summit Odense’21.

Opbygget stand på 6 m²…………………………………: Kr. 14.500 ekskl. moms

Prisen inkluderer:

• Gratis adgang samt fuld forplejning for op til 2 personer på standen
• 1 stk. 230V strømstik, skranke, samt halvvæg mod nabostand
• Logo/link til egen hjemmeside på startupsummitodense.dk
• Optagelse i event app
• Mulighed for 1-1 møder med kunder

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson