Startup’21 samler det fynske iværksættermiljø, og i hele to dage vil Nature Energy Park summe af idéer, inspiration, vidensdeling og networking.

Iværksætterne kan med appen Startup’21 booke 1-1 møder med dig som udstiller. Udnyt det særligt indrettede Matchmaking område – og tag det første skridt mod et forhåbentligt langt og godt samarbejde.

Har du fundet en spændende kandidat, som din virksomhed gerne vil i kontakt med? Som udstiller har du også mulighed for at booke møder med konkrete deltagere, du gerne vil lære bedre at kende.

Få adgang til Startup’21 appen via Eventbuizz. Hent appen her:

App Store

Google Play

Mobile site

Log ind med event id 9412 – koden vil først være aktiv, når du er tilmeldt Startup’21.

Hvordan finder jeg et match?
Når du går på jagt efter et match i appen, kan du søge blandt alle de andre deltagere til Startup’21. Finder du en, som du gerne vil mødes med, skriver du direkte og aftaler nærmere inde i appen. På Nature Energy Park er der stillet Skyboxe til rådighed til 1-1 møder.

Sørg for at opdatere din personlige profil for at få mest muligt ud af din matchmaking oplevelse på Startup Summit Odense.

Hvor ofte er hele iværksætterbranchen samlet under samme tag? Benyt muligheden til at booke et møde med dem, du gerne vil hilse på.

 

Book en stand

Book din stand til Startup Summit Odense’21.

Opbygget stand på 6 m²…………………………………: Kr. 14.500 ekskl. moms

Prisen inkluderer:

• Gratis adgang samt fuld forplejning for op til 2 personer på standen
• 1 stk. 230V strømstik, skranke, samt halvvæg mod nabostand
• Logo/link til egen hjemmeside på startupsummitodense.dk
• Optagelse i event app
• Mulighed for 1-1 møder med kunder

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson